Tilitoimisto Barikki Oy

Sivuston graafinen suunnittelu ja tekninen toteutus WordPress julkaisualustalle.

Barikki on jyväskyläläinen tilitoimisto, joka tarjoaa kokonaisvaltaista kirjanpitoa ja yritysneuvontaa pienille ja keskisuurille yrityksille.

Samsuomi.fi

Sivuston tekninen toteutus.

Suomi-Amerikka Yhdistysten Liitto (SAM) on Yhdysvaltojen ystävyysjärjestö jonka tarkoitus on syventää maidemme välisiä suhteita, kulttuurien vaihtoa, edistää nuorten mahdollisuuksia päästä opiskelemaan tai työharjoitteluun USA:han sekä toimii jäsenyhdistystensä valtakunnallisena keskusjärjestönä.

Kokemuskauppa.com

Sivuston rakenteen suunnittelu ja konseptin kehitys, sisältöpäivitykset ja markkinointi. Hakukoneoptimointi ja konversio-optimointi.

Kokemuskauppa.com on verkkokauppa, joka tarjoaa unelmia. Unelmien elämyksen voi hankkia itselle tai lahjaksi, yhtälailla myös yritykselle kuin yksityishenkilöllekin. Saatavilla on yli 600 erilaista elämystä ja lisää tulee viikoittain.

Tavoittaja.fi

Sivuston rakenteen suunnittelu sekä konseptin kehitys. Frontend ja backend koodaus. Sisältöpäivitykset ja markkinointi. Hakukoneoptimointi ja konversio-optimointi.

Tavoittaja on helppokäyttöinen palvelu tekstiviestien ryhmälähetykseen. Et tarvitse mitään ohjelmistoasennuksia - Internetyhteys ja www-selain riittävät. Tavoittajaa käyttää yli 800 yritys- ja yhteisöasiakasta.

Asianajotoimisto Halonen, Lakka & Tuomi Oy

Sivuston tekninen toteutus.

Asianajotoimisto Halonen, Lakka & Tuomi Oy on sekä yksityisten henkilöiden että yritysten ja muiden yhteisöjen toimeksiantoja hoitava paikallinen asianajotoimisto.

Painotalo Plus Digital

Sivuston tekninen toteutus.

Painotalo Plus Digital syntyi 2015 kahden vahvan painotalon, Esa Printin ja Kirjapaino Uusimaan yhdistymisestä. Taustavoimana on mediakonserni Keskisuomalainen Oyj, johon kuuluu myös Mediatalo ESA Oy.